Als feestelijke opening van alle publieksactiviteiten in verband met het 125 jarig jubileum, organiseert de stichting HEERLYCKheyt Schaesberg i.s.m. Arriva en stichting Miljoenenlijn (ZLSM) het rondje stroom en stoom op 12 september a.s. 

Let op: Helaas er zijn een aantal ritten vervallen!!

Een unieke reis door het Limburgse landschap waarbij u met een e-ticket kunt instappen op een Arriva station tussen Kerkrade-Heerlen en Schin op Geul. 

Tussen Kerkrade en Simpelveld rijdt de zogenaamde Schienenbus v.v. en tussen Simpelveld en Schin op Geul de stoomtrein v.v.  Het e-ticket is geldig om een totaal rondje in een richting te maken, vandaar dat het een “rondje stroom en stoom” heet. We gaan immers van zwart naar groen en goud, we gaan ontsluiten en verbinden. We hopen dat dan alle seinen op groen staan. 

Dit alles onder voorbehoud van COVID-maatregelen en tijdens de reis dient u de geldende COVID-richtlijnen voor treinreizigers op te volgen. 

Er zijn 2 opstaplocaties. Er zijn verschillende vertrektijden. Selecteer ( CTRL+klik) uit onderstaande vertrektijden en koop zo online een e-ticket. U wordt naar het e-ticket geleid, kunt aantallen bestellen en afrekenen. Dat ging vroeger echt wel anders!!

Prijs

De prijs voor een volwassene is € 10,00 en voor een kind € 5,00 (4 t/m 11 jaar). Kinderen onder de 4 jaar reizen gratis.

Opstaplocaties Simpelveld

Opstaplocatie Schin op Geul

Voorwaarden Stoomtrein ritkaart

  • Alleen geldig op zondag 12 september 2021
  • Geldig in de Arriva trein op het traject Schin op Geul – Heerlen – Kerkrade Centrum
  • Geldig op de pendeltrein van de ZLSM op het traject Kerkrade Centrum – Simpelveld
  • Geldig op één rit van de ZLSM op het traject Simpelveld – Schin op Geul (alleen geldig op het tijdstip dat vermeld staat op dit e-ticket!)
  • Dit e-ticket kan niet in combinatie met andere acties, vouchers en/of (online) aanbiedingen worden gebruikt.
  • Dit e-ticket is geldig voor 1 persoon
  • Iedere reiziger heeft een eigen e-ticket nodig
  • Restitutie is niet mogelijk

Deze tickets zijn inclusief het vervoer met Arriva tussen Kerkrade-Heerlen-Schin op Geul en de Miljoenenlijn. (Kerkrade- Simpelveld- Schin op Geul)

U dient In Kerkrade of Schin op Geul over te stappen van Arriva naar Miljoenenlijn. (of andersom)

error: Content is protected !!