Februari / maart:

Fototentoonstelling ‘the making of’ van wegkruis en leestafel bij slot Schaesberg in Burgerhoes

Tentoonstelling van grote (A3 formaat) en sprekende foto’s  in Alubond op 4 panelen in de hal van het Burgerhoes in Landgraaf. Het zijn foto’s van het proces van de totstandkoming  en plaatsing van het wegkruis en de leestafel (Frans Erens) bij Slot Schaesberg door het team van Relim Metaal op de Kissel in Heerlen.

Toelichtende teksten tussen foto’s op publicatieborden fototentoonstelling in Burgerhoes

December:

Sjeeter- en Nuijenhager kerststallen en -sterrentocht Kerstmis 2020:

25 – 30 december 2020:

Alternatieve en (i.v.m. Corona) aangepaste kerstallen- en sterrentocht in samenwerking met de vrijwilligers van de kerken van Schaesberg en Nieuwenhagerheide en Scouting Pius XII uit Schaesberg.

Wandeling van Petrus en Paulus kerk naar Kerk Nieuwenhagerheide via o.a. de kapellen van Schaesberg (Leenderkapel) en Nieuwenhagen (Kapel van Maria, Koningin van de Vrede). Kinderen en hun ouders liepen een route waar ze in voortuinen en voor ramen van de huizen van bewoners uit verschillende wijken aldaar tentoongestelde kerststallen konden bezichtigen. Met expositie Poolse kerstkaarten (wederom van dhr. Jung) in de Petrus en Paulus kerk in Schaesberg en fysieke mogelijkheid voor het bezoeken van de kerstallen in beide kerken

error: Content is protected !!